Obama får ikke kritikk av Bush

Tidligere president George W. Bush ville ikke kritisere sin etterfølger Barack Obama da han tirsdag holdt sin første tale etter avgangen.

President George W. Bush - Foto: Scanpix
Politikk

- Jeg vil ikke bruke min tid på å kritisere ham. Det er mer enn nok kritikere på banen. Obama fortjener min stillhet, sa Bush i talen.Den konservative radioverten Rush Limbaugh uttalte forleden at han håper Obama mislykkes i det hvite hus. Bush gikk sterkt imot denne holdningen i talen sin.- Jeg elsker landet mitt mer enn jeg elsker politikk. Jeg tror det er avgjørende at han får hjelp mens han sitter i Det hvite hus, understreket Bush.Den tidligere presidenten avslørte også at han går med planer om å skrive en bok om de tolv vanskeligste beslutningene han måtte ta i tiden som president. (©NTB)

Nyheter
Politikk