Politiker angrepet med kniv

Gjerningsmennene bak angrepet på den svenske politikeren så ut til å være en gruppe nynazister.

Faksimile expressen.se
Politikk

En svensk kommunepolitiker ble søndag kveld slått og rispet med kniv sør for Stockholm.Angrepet skjedde i Jordbro da Mattias Bernhardsson (29) var på vei hjemover, skriver Expressen.se.Bernardsson forteller at han ble slått flere ganger med et knokejern og rispet med kniv i ansiktet. Deretter forsvant de svært kortklipte gjerningsmennene i en bil.29-åringen, som representerer Rettferdighetspartiet sosialistene i kommunen Haninge, er blitt utsatt for vold to ganger i løpet av helgen. Lørdag ble han og en partikamerat angrepet av flere menn i forbindelse med en demonstrasjon mot USAs krigføring i Irak.- Jeg har vært i politikken lenge nok til å forstå at det er en forbindelse mellom de to hendelsene, sier Bernhardsson. (©NTB)

Nyheter
Politikk