- Sanner er et insekt og en bananpolitiker

Høyres Jan Tore Sanner får virkelig passet påskrevet fra ambassadør. - Sanner er et insekt og en bananpolitiker, freser han.

Foto: Scanpix
Politikk

Høyres Jan Tore Sanner sendte nylig brev til den Cubanske ambassadøren der han uttrykte bekymring for menneskerettighetsaktivister i sultestreik og i fengsel.Nå har han fått svar, og det lukter det virkelig svidd av.- Dette er et personlig brev fra meg til denne bananpolitikeren. Hvis han hadde oppført seg som en stortingsrepresentant, ville jeg svart han som en stortingsrepresentant. Han er et insekt, sier ambassadør Rogerio Santana i brevs form og til Dagbladet da de kontakter ham for å få en oppfølging.Og godeste Sanner vet også å svare krast.- Mest av alt så ler jeg av det. Han framstår som komiske Ali, sier Sanner.

Nyheter
Politikk