Ser rente på én prosent

- Det er viktig å legge til at dette ikke er noen gledesmelding, sier sjeføkonom i Dnb Nor Markets, Øystein Dørum.

Sjeføkonom Øystein Dørum i DnB NOR Markets - Foto: Scanpix
Politikk

Onsdag 25. mars legges Norges Banks rentebeslutning frem. I DnB Nor Markets' morgenrapport går det frem følgende:Vi venter rentekutt på 50 bp til en foliorente på 2,00 prosent, skriver Kyrre Aamdal.Videre går det frem at Aamdal mener vi bør se en bunn på 1,50 prosent.Sjeføkonom i Dnb Nor Markets, Øystein Dørum, utelukker ikke at styringsrenten kan komme ned mot én prosent, skriver nrk.no- Det er slett ikke utelukket og da er det viktig å legge til at dette ikke er noen gledesmelding. Det er et uttrykk for at situasjonen er meget alvorlig, først og fremst ute, men som liten, åpen økonomi vil det også påvirke Norge, sier Dørum.

Nyheter
Næringsliv