Siv Jensen: Ap taler med to tunger

Frp-formann Siv Jensen mener Arbeiderpartiet taler med to tunger i innvandringsdebatten.

Formann Siv Jensen i Fremskrittspartiet - Foto: Scanpix
Politikk

Bakgrunnen er uttalelsene fra Thorbjørn Jagland om at det ikke finnes radikal islam i Norge.- Man skal være rimelig blåøyd dersom man ikke har fått med seg at radikal islam også finnes i Norge. At stortingspresidenten ikke har fått med seg at også Politiets sikkerhetstjeneste har bekreftet at det finnes ekstremister og radikale islamister i Norge, er ganske oppsiktsvekkende, sier Jensen.Hun mener stortingspresidenten ser ut til å ha mistet kontakten med «den virkelige verden utenfor stortingsbygningen».- Arbeiderpartiet forsøker å ri flere politiske hester. Nå er det på tide at partiet avklarer hva som er dets politikk og hva det vil gå til valg på, sier Frp-formannen.Thorbjørn Jagland gikk mandag kveld i rette med partisekretær Martin Kolberg under en debatt på Litteraturhuset i Oslo. Ifølge Jagland prøver krefter i Ap å skape politisk vinning ved å røre sammen begreper og skape frykt, og han antydet at Kolberg ikke aner hva radikal islam er.- Det snakkes om hijab og kjønnslemlestelse av kvinner som eksempler i ei stor gryte av begreper der alt sammen kalles radikal islam, sa Jagland. (©NTB)

Nyheter
Politikk