Sjef utskjelt av stortingsmann

Stortingsrepresentant Torbjørn Andersen (Frp) fra Aust-Agder skjeller ut regionsjef Karl W. Strandvik i lastebileierforbundet på det groveste i en e-post.

Foto: Scanpix
Politikk

E-posten ble skrevet av Andersen etter at han hadde lest Fædrelandsvennen mandag. Der sier Karl W. Strandvik, som er regionsjef for Norges Lastebileier-Forbund i Agder og Rogaland, at representantene på Agder-benken mangler tyngde og at det er forklaringen på at Agder taper i kampen om veimillionene.Det falt ikke i god jord hos Frp-representanten, som blant annet skriver:«Det å bli skjelt ut og hånet av deg slik vi på agderbenken ble gjort i dagens fevenn blir litt for mye av det gode fra din kant!!! For å si det rett ut kan du og lastbileierne ikke forvente mer sympati og støtte fra meg i hvert fall! Nå har du dritt skikkelig på draget slik jeg ser det!»«Har du ikke noe mer konstruktivt å bidra med i denne viktige saken for Sørlandet enn slikt lavmål mot landsdelens stortingsrepresentanter, så bør du faktisk holde kjeft!»Andersen underskriver e-posten med:«Ikke vennlig hilsen fra stortingsrepresentant Torbjørn Andersen Aust-Agder Fremskrittsparti.» (©NTB)

Nyheter
Politikk