Thoresen og Schau gifter seg!

Espen Thoresen Hværsaagod-Takkskalduha og Kristopher Schau er forlovet.

Espen Thoresen Hværsaagod-Takkskalduha og Kristopher Schau - Foto: Scanpix
Politikk

- Jeg har fridd og Kristopher har sagt ja, så nå er vi teknisk sett forlovet. Vi skal gifte oss på St. hansaften og det er romantisk, sier Espen Thoresen Hværsaagod-Takkskalduha til underholdningsprogrammet Spotlight på TV Norge, ifølge VG Nett.Årsaken til frieriet skal være en protest mot det norske skattesystemet, ikke homofili, ifølge det nye "paret".- Det er urettferdig for hetereofile menn å ikke ha den samme fordelen som for eksempel homofile har med at de kan skifte skatteklasse og tjener penger på å gifte seg, sier Thoresen Hværsaagod-Takkskalduha til avisen.Ifølge komikeren går alle som gifter seg fra skatteklasse 1 til skatteklasse 2, og blir du forsørget av den ene, vil du ha en skattemessig fordel på mellom 20- og 30.000 kroner per år.

Nyheter
Politikk