1,7 milliarder pund til arbeidsmarkedstiltak

Britiske myndigheter vil bruke 1,7 milliarder pund på å beholde og skape arbeidsplasser.

Foto: TheoClarke - Public Domain
Politikk

Ifølge Bloomberg News, som viser til uttalelser fra finansminister Alistair Darling, vil britiske myndigheter bruke 1,7 milliarder pund på å beholde og skape arbeidsplasser, melder TDN Finans.Uttalelsene kom i forbindelse med fremleggelsen av nasjonalbudsjettet i London onsdag.Ifølge nyhetsbyrået lanserte Darling også en utvidelse av boliglånsstøtten til arbeidsløse.Videre sa finansministeren at han venter en nedgang på 3,5 prosent i den økonomiske veksten i Storbritannia i år.- Men på grunn av vår underliggende styrke, grepene vi tar, nasjonalt og internasjonalt, venter jeg å se at veksten fortsetter mot slutten av året, sa han.

Nyheter
Næringsliv