Charterfly kapret på Jamaica

En mann har kapret et passasjerfly i Montego Bay på Jamaica og holder flere personer som gisler.

HegnarOnline
Politikk

En mann har kapret et canadisk passasjerfly i Montego Bay på Jamaica og holder flere personer som gisler, opplyser jamaicansk politi.Flyet er et charterfly fra selskapet CanJet som skulle fra Sangster International Airport i Montego Bay til Halifax i Canada, opplyser en talskvinne for flyplassen.De 169 passasjerene var i ferd med å gå om bord i flyet da sikkerhetsalarmen gikk sent søndag kveld lokal tid, opplyser politiet. De fleste av passasjerene og mannskapet har sluppet fri, men mellom to og sju personer blir holdt tilbake om bord i flyet.Ifølge jamaicansk radio har det blitt avfyrt skudd inne i flyet, men det er så langt ikke kommet meldinger om sårede.En av passasjerene har ringt til sin ektemann og fortalt at en mann angivelig har sneket seg om bord og tatt flere personer som gisler. Både kvinnen og datteren, som også var med, er i sikkerhet.Politiet på Jamaica og sikkerhetspersonell fra flyselskapet og flyplassen jobber nå med å få en løsning på saken.Det er ikke kjent hvem mannen er eller hva slags krav han stiller for å løslate gislene. (©NTB) (©NTB)

Nyheter
Politikk