- Det er for tidlig å friskmelde boligmarkedet

Eiendomsmegler Nils Nordvik mener det er for tidlig å friskmelde boligmarkedet, men ser flere positive tegn.

Publisert 1. april 2009 kl. 17.30
Oppdatert 15. des. 2013 klokken 16.00
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 119 ord
Megler Nils O. M. Nordvik - Foto: Finansavisen
Eiendomsmegler Nils Nordvik fra Nordvik & Partners var dagens gjest på Økonominyhetene med Trygve Hegnar.Norges Eiendomsmeglerforbund (NEF) og Eiendomsmeglerforetakenes Forening (EFF) og disse viste en oppgang på 0,1 prosent fra februar, mens prisene sesongjustert var ned 0,2 prosent.- Vi ser en positiv tendens i markedet nå i forhold til hvordan det var før jul. De store rentekuttene har virket raskt. Fremover tror jeg vi vil se en flat prisutvikling, men omsetningen vil gå raskere. Det er likevel alt for tidlig å friskmelde boligmarkedet, sa Nordvik blant annet på sendingen.Se .For .