Det hvite hus "reklamerte" for sex-telefon

Damen som svarte da journalister ringte var definitivt ikke utenriksminister.

Publisert 3. april 2009 kl. 05.22
Oppdatert 15. des. 2013 klokken 16.04
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 151 ord
Foto: iStockphoto
Amerikanske journalister fikk seg et sjokk da de skulle delta i en telefonkonferanse med Hillary Clinton torsdag.- Har du noen hemmelige ønsker, lød det dampende spørsmålet journalistene ble møtt med. Damen i telefonen hørtes ut som om hun var villig til å innfri dem alle, men het ikke Hillary Clinton.- Har du lyst til å være uskikkelig, undret den hyggelige damen videre.Telefonnummeret journalistene hadde fått oppgitt for å komme i kontakt med utenriksministeren og USAs nasjonale sikkerhetsrådgiver i London, viste seg nemlig å tilhøre en sextelefon.Da journalistene senere ville vite hvordan dette kunne ha seg, var pressetalsmannen i Det hvite hus lite lysten på å svare.- Vi har mye viktig å snakke om i dag, forsøkte Thomas Vietor seg, men pressekorpset lot ham ikke slippe unna så lett.- Jeg har ikke ringt det nummeret dere viser til. Vær så snill og ring slike nummer på fritida, sukket en oppgitt Vietor. (©NTB)