Dette sa Kjell Inge Røkke

Kjell Inge Røkke møtte pressen klokken 14.00 onsdag. De som lurte på om han kommer til å bøye av fikk et klart svar. Se hele pressekonferansen her.

Kjell Inge Røkke - Foto: Finansavisen
Politikk

Kjell Inge Røkke møtte i dag pressen for å svare på spørsmål rundt det omdiskuterte salget av fem selskaper fra Aker ASA til Aker Solutions AS.Det siste Kjell Inge Røkke sa før spørsmålsrunden ble avsluttet var at han mente de hadde gjort alt riktig. Hvis det nå i ettertid også viser seg å være riktig, noe han tror, kommer han aldri til å bøye av. - Hvis jeg har rett, og jeg tror jeg har rett, så gir jeg meg aldri, avsluttet han.Se opptaket, der Røkke langer ut mot både politikere og journalister, her Pressekonferansen til Røkke ble dekket live på debattforumet herTrygve Hegnar skrev på lederplass i Finansavisen onsdag at han tipper Røkke vil bruke mesteparten av tiden på å forklare hvor industrielt riktig kjøpene er for Aker Solutions og at han muligens er villig til å se på prisingen en gang til.Prisingen og en mulig rabatt er kanskje det minst interessante, påpekte Hegnar.Kjell Inge Røkke svarte på en måte på dette også. - Jeg utelukker ikke noe og garanterer ikke noe, sa han.Se også: Røkke kraftig ut mot Brustad Røkke: - Jeg tok det jævlig personlig

Nyheter
Næringsliv