Evakuerer skoler etter konkrete trusler

To skoler i Fredrikstad evakueres etter trusler. De skal også være stengt fredag. (Oppdatert)

Publisert 2. april 2009 kl. 12.55
Oppdatert 15. des. 2013 klokken 16.02
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 135 ord
Foto: Scanpix
Politiet rykker ut med skuddsikre vester.- Det er kommet trusler, men jeg kan ikke si spesifikt hva de går ut på, sier operasjonsleder Trond Puck i Østfold politidistrikt til NTB.Elevene ved Glemmen videregående skole i Fredrikstad sentrum og avdelingen på Rolvsøy i Fredrikstad.Omkring 1.100 elever og mellom 100 og 200 lærere fikk ved 12.30-tiden beskjed om straks å komme seg ut av lokalene til Glemmen videregående skole, melder Fredriksstad Blad.En lærer ved skolen skal ha sagt til elevene i et klasserom at noen var på vei for å skyte dem og at de måtte komme seg vekk så snart som mulig, melder NRK.Rektor John Kristiansen sier til NRK at det ikke er snakk om at elevene får komme på skolen fredag.Ifølge VG Nett skal politiet ha rykket ut med skuddsikre vester.Truslene skal være konkrete. (©NTB)