Finansminister skapte bankfest på Wall Street

Uttalelser fra finansmininster Timothy Geithner sendte Wall Steret rett opp tirsdag kveld, spesielt bankaksjene

USAs finansminister, Timothy Geithner - Foto: Offentlig
Politikk

Wall Street åpnet ned tirsdag, men endte solid opp etter at finansmininster Timothy Geithner uttalte at de fleste bankene i USA har nok kapital. Blant de store vinnerne, med pluss ni-ti prosent, finner vi Citigroup Inc. og Bank of America Corp. Yahoo! Inc. steg på rapporter om et mulig reklamesamarbeid med Microsoft Corp, mens General Motors Corp. gikk sterkt på nyheten om at USA vil gi selskapet ytterligere hjelp, melder Bloomberg.S&P 500 steg 2,1 prosent til 850,07 etter å ha vært ned så mye som 0,7 prosent tidligere på dagen.Dow Jones Industrial Average endte opp 1,6 prosent til 7.968,84 poengNasdaq-indeksen kunne vise til en oppgang på 2,2 prosent til 1.643,85.Foreløpige tall viser at oljeservice-indeksen (OSX) steg hele 4,4 prosent, mens oljeindeksen (XOI) steg 1,7 prosent.Mer om det som skjedde på børsene i New York Her finner du vinnerne /taperne på NYSEVinnerne og taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.Mer om det som skjedde på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her. Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnline Her finner du alle delindeksene på Oslo Børs. Alle aksjetipsene finner du her .De siste dagenes tekniske analyser.Europa og Asia Slik går det på børsene i Asia. Slik går det på børsene i Europa.

Nyheter
Børs