Godvær ved påskestart

Påsken starter med brukbart vær i det meste av landet

Foto: Scanpix
Politikk

. I Sør-Norge og i Troms og Finnmark kan påsketurister og hjemmeværende se fram til fint vær fredag og lørdag. Så blir det mer ustabilt.Søndag blir det nedbør over store deler av landet, men det er ikke ventet noe alvorlige tilbakeslag med vinter og kulde i dagene fram til skjærtorsdag.Både i sør og nord blir det perioder med sol, men også perioder med skyer og nedbør i dagene fram mot helligdagene i påskeuken.Temperaturen holder seg stabil eller øker litt. Mange steder i Sør-Norge kommer dagtemperaturen over 10 varmegrader. I Nord-Norge blir det kjølig med en del minusgrader også på dagtid mange steder.Skistedene over hele landet melder om bra med snø og fine forhold. Også de siste dagene er det kommet nedbør, og mer snø er ventet gjennom påskeuken.Fredag og lørdag er det ventet stor påskeutfart og mye trafikk på veiene. Bilistene kan regne med tørre veier og fint vær over det meste av landet, også på høyfjellsstrekningene.

Nyheter
Politikk