Jens taus om Aker-striden

Statsminister og Ap-leder Jens Stoltenberg nevnte ikke Aker-striden med ett ord da han talte til landsmøtet lørdag.

Statsminister Jens Stoltenberg - Foto: Scanpix
Politikk

De omdiskuterte transaksjonene mellom Aker ASA og Aker Solutions har dominert mediebildet og politikken den siste uka. Ved 14.20-tiden bekreftet Aker Solutions at de har engasjert en internasjonal investeringsbank for å foreta en ny gjennomgang av de omstridte transaksjonene, og at oppgjøret for de aktuelle aksjene ikke vil skje før mot slutten av mai, når dette arbeidet er ferdig.Likevel nevnte ikke Stoltenberg saken i sin tale til landsmøtet.Blant delegatene var nærings- og handelsminister Sylvia Brustad, som de siste dagene har sittet i langtrukne samtaler med de andre eierne for å finne fram til en løsning alle parter kan leve med. (©NTB)

Nyheter
Politikk