Jens vegrer seg i politikonflikten

Statsminister Jens Stoltenberg vegrer seg mot å kommentere konflikten mellom de ansatte i politiet og sin partifelle og justisminister Knut Storberget.

Publisert 1. april 2009 kl. 13.24
Oppdatert 15. des. 2013 klokken 16.00
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 135 ord
Statsminister Jens Stoltenberg - Foto: Scanpix
- Det er viktig at alle følger spillereglene, men det er ikke nytt at yrkesgrupper stiller krav til lønns- og arbeidsvilkår. Kravene er tema for lønnsforhandlingene. Jeg kommer ikke til å gå inn i disse forhandlingene, var alt Stoltenberg ville si om saken da han møtte pressen i forbindelse med landsmøtet i Norsk nærings- og nytelsesmiddelarbeiderforbund i Oslo onsdag.Politidirektør Ingelin Killengreen har invitert fagforeningene i politiet til å delta i en arbeidsgruppe som skal se på behov og utfordringer rundt politiets arbeidstidsordning. Hun håper initiativet vil få en slutt på konflikten.Stoltenberg mener Storberget har gjort en god jobb for politiet i sine snart fire år som justisminister.- Vi har sørget for flere nye stillinger til politiet og det er rekordhøyt opptak av studenter til Politihøgskolen. Politiet er kraftig styrket under denne regjeringen, sier han. (©NTB)