Kvinne drept i Son - sønnen siktet

En kvinne i slutten av 50-årene ble onsdag ettermiddag funnet drept i sin bolig i Son i Vestby i Akershus.

Foto: Scanpix
Politikk

Kvinnens sønn i slutten av 30-årene er pågrepet og siktet for drapet.- Mannen som nå er siktet, ringte politiet i 13-tiden og fortalte at han hadde tatt livet av sin mor. Da politiet kom til stedet der både kvinnen og sønnen bor, fant vi mannen sittende på trappen og moren innenfor. Hun var død, sier Vestby-lensmann John-Erik Veseth til NTB.Hva som kan være motiv for drapet, er det foreløpig for tidlig å mene noe om, ifølge politiet. Den siktede var ved 14.45-tiden ikke formelt avhørt og hadde ifølge lensmannen ennå ikke fått oppnevnt noen forsvarer.- Funn på åstedet underbygger mannens forklaring om at han har tatt livet av sin mor. Men det gjenstår både tekniske undersøkelser og taktisk etterforskning før vi kan si noe mer om omstendighetene rundt drapet, sier Veseth.Sønnen har sagt til politiet at han tok livet av moren rett før han ringte politiet. (©NTB)

Nyheter
Politikk