Märtha Louise gir ut englebok

Prinsesse Märtha Louise lanserer sin første bok om "engleskolen".

Prinsesse Märtha Louise - Foto: Scanpix
Politikk

Prinsesse Märtha Louise og hennes arbeidskollega Elisabeth Samnøy lanserer til høsten første bok i en planlagt serie om deres mye omtalte «engleskole».«Møt din skytsengel» er arbeidstittelen på første bok, som kommer på Cappelen Damm i oktober.Bokserien har fått samlebetegnelsen Engleskolen, og de to kollegene vil gjennom serien presentere og videreføre sitt arbeid med selvutvikling fra kursvirksomheten i Astarte Education.- Vi har ikke tatt stilling til hvor mange bøker som vil bli utgitt i serien. Men for at det skal kunne kalles en serie, må det iallfall bli mer enn tre utgivelser, sier Ida Berntsen, forlagssjef for dokumentarlitteratur i Cappelen Damm til NTB.

Nyheter
Politikk