Millionkrav mot Hells Angels

Svenske trygdemyndigheter krever at rundt 15 medlemmer av MC-gjengen Hells Angels betaler tilbake 5,8 millioner kroner som de skal ha svindlet til seg.

Hells Angels - Foto: Scanpix
Politikk

Flere av de 15 risikerer tiltale og fengsel. En av de 15 er mistenkt for å ha lurt til seg nesten 2,1 millioner kroner, skriver Stockholm-avisen Dagens Nyheter. Avisen offentliggjorde i helgen en liste med navn på og personlige detaljer om de mistenkte.- Trygdemyndigheten FK har gransket utbetalingene til den ene mannen gjennom 15 år. Mannen har fått rundt 200.000 kroner i året fra FK, men skattemyndigheten har oppdaget at han hadde millioninntekter i utlandet som han ikke har oppgitt, het det i artikkelen.- Hells Angels er en av de kriminelle organisasjonene som åpent tar avstand fra samfunnet. Det forhindrer ikke at medlemmer og sympatisører har vendt seg til staten for å søke om støtte, skriver avisen.Til sammen må medlemmer av Hells Angels og underorganisasjonene Red Devils og Red & White Crew betale tilbake 5.811.917 kroner. Kravet blir nå oversendt skattefuten med krav om inndrivning, het det i artikkelen på Dagens Nyheters nettsider. (©NTB)

Nyheter
Politikk