Nok en skokaster

Indisk journalist kastet sko på minister.

Publisert 8. april 2009 kl. 04.56
Oppdatert 15. des. 2013 klokken 16.10
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 128 ord
En sint journalist kastet en sko på Indias minister for indre sikkerhet på en pressekonferanse i New Delhi tirsdag.Han bommet, og minister Palaniappan Chidambaram fortsatte pressekonferansen mens skokasteren Jarnail Singh ble geleidet ut.Journalisten, som er veteranjournalist i en av Indias største aviser, Dainik Jagran, ble senere pågrepet, men løslatt etter å ha blitt avhørt.Han sa han mistet tålmodigheten da ministeren unnlot å svare på spørsmål om Kongresspartiets medvirkning i en massakre i 1984 som kostet 3.000 mennesker livet.Singh ville ikke si om han var inspirert av den irakiske journalisten Muntadhar al-Zeidi, som i forrige måned ble dømt for å ha kastet sine sko på tidligere president George W. Bush på en pressekonferanse i Bagdad. Dommen på tre år ble for få dager siden redusert til ett år. (©NTB)