Ny sterk uke på Wall Street

Wall Street har lagt bak seg en ny positiv uke. Finansaksjene ledet an fredag.

Foto: Scanpix
Politikk

Wall Street har lagt bak seg den sjette uken på rad med oppgang. Bakgrunnen for fredagens oppgang var at banken BB&T Corp opplyste at boligmarkedet stabiliserer seg. Bedre forbrukertillitstall enn ventet bidro til oppturen, melder Bloomberg. Finanssektoren ledet an, med BB&T opp 11 prosent og Wells Fargo & Co. og Morgan Stanley opp mer enn fire prosent.Citigroup Inc.falt derimot ni prosent selv om resultatene som ble lagt frem var bedre enn ventet.S&P 500 steg 0,5 prosent til 869,59, det høyeste nivået siden 9. februar Dow Jones Industrial Average endte opp 0,1 prosent til 8.131,33 poeng. Nasdaq steg 0,2 prosent til 1.673,07 poeng.Ukeavkastningen for S&P 500 ble 1,5 prosent etter at resultater fra selskaper fra JPMorgan Chase & Co. til Nokia Oyj skapte optimisme.Oljeserviceindeksen (OSX) klatret 2,2 prosent, mens oljeindeksen (XOI) var uendret.Mer om det som skjedde på børsene i New York Her finner du vinnerne /taperne på NYSEVinnerne og taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.Mer om det som skjedde på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her. Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnline Her finner du alle delindeksene på Oslo Børs. Alle aksjetipsene finner du her .De siste dagenes tekniske analyser.Europa og Asia Slik går det på børsene i Asia. Slik går det på børsene i Europa.

Nyheter
Børs