Pareto fikk oppdraget til Sylvia Brustad

- Rådgiveren ble valgt etter konkurranse på bakgrunn av pris og kompetanse, sier nærings- og handelsminister Sylvia Brustad

Kjell Inge Røkke og næringsminister Sylvia Brustad - Foto: Scanpix
Politikk

Nærings- og handelsdepartementet har gitt Pareto Securities oppdraget med å gå gjennom de finansielle sidene ved transaksjonene mellom Aker og Aker Solutions.- Rådgiveren ble valgt etter konkurranse på bakgrunn av pris og kompetanse, sier nærings- og handelsminister Sylvia Brustad.Den finansielle rådgiveren skal blant annet gå gjennom de finansielle sidene ved saken, inkludert spørsmålet om verdifastsetting og de forretningsmessige og strategiske implikasjonene av transaksjonene.- Alle er tjent med at vi får en snarlig gjennomgang. Derfor har vi bedt om at rådgiveren jobber raskt med saken. De er allerede i gang, sier Brustad.Pareto kjenner Aker-selskapene godt og har hatt flere oppdrag for dem tidligere.

Nyheter
Børs