Politi-konflikten kan bli langvarig

Konflikten mellom regjeringen og Politiets Fellesforbund får trolig ingen løsning før i begynnelsen av juli.

Foto: Scanpix
Politikk

Konflikten mellom regjeringen og Politiets Fellesforbund får trolig ingen løsning før i begynnelsen av juli.Det mener forbundets leder Arne Johannessen. Selv om det er enighet om at partene må komme fram til en løsning, er det langt igjen til målet.- Det er ikke bare å knipse med fingrene, og det er mange skjær i sjøen, sier Johannessen til Dagsavisen.Han tror at hvis partene jobber godt og effektivt, kan man komme til en løsning tidlig i juli.Justisminister Knut Storberget (Ap) vil ikke tidfeste når han tror partene kan komme til enighet.- Men jeg er veldig opptatt av at man nå snakker sammen. Jeg synes Politiets Fellesforbund har gitt konstruktive og positive signaler når vi har hatt samtaler med dem, sier Storberget.Justisministeren forventer at aksjonene fra politiets side stoppes nå som det er innledet samtaler mellom partene.

Nyheter
Politikk