Ran og innbrudd vest i Oslo

Lørdag har det vært flere ran og innbrudd på vestkanten i Oslo.

Foto: Scanpix
Politikk

En væpnet raner slo lørdag morgen til mot en matbutikk i Waldemar Thranes gate 5 i Oslo, ifølge NTB. Raneren dukket opp allerede før Ica-butikken hadde åpnet.- Han kom seg inn i butikken før åpning. Det er uvisst hvordan, men sannsynligvis tok han seg inn via en sideinngang eller en vareinngang. Inne i butikken truet han en ansatt til å utlevere penger. Raneren var væpnet med pistol, opplyser operasjonsleder Kjell Hjulstad i Oslo politidistrikt til NTB.Ifølge lokale kilder har det forekommet et lignende ran i en ICA-butikk bare noen hundre meter unna, også i Waldemars Thranes Gate ved St. Hanshaugen i Oslo. I det samme tidsrommet har det også vært innbrudd i en bil like ved åstedet, etter det HegnarOnline kjenner til.- Det har vært observert en agressiv person på Aleksander Kiellands plass 10:45 i dag, men han er ikke pågrepet, sier operasjonsleder Reidun Lillås i Oslo politidistrikt til HegnarOnline.

Nyheter
Politikk