Røkke konsulterte NTNU om stiftelsen

NTNU i Trondheim er blitt konsultert av Røkke-systemet om hvilke realfagsformål som burde støttes av den allmennyttige stiftelsen Kjell Inge Røkke ønsket å opprette.

Kjell Inge Røkke - Foto: Scanpix
Politikk

Det bekrefter rektor Torbjørn Digernes ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet overfor NTB.- Vi ga det rådet å støtte bredt, fra grunnutdanning og helt til forskerutdanning samt kvalitetsforskning på industrielt viktige felt, forteller Digernes.NTNU-rektoren poengterer at han ikke har innsikt i enkeltheter og detaljer om hvordan Røkke har ønsket å konstruere stiftelsen, og at han derfor ikke kan kommentere denne siden av saken.- Men generelt ønsker jeg naturligvis at også private skal støtte utviklingen av Kunnskaps-Norge, sier Digernes. (©NTB)

Nyheter
Næringsliv