Sissener: - Legg deg flat, Røkke

- Jeg ville lagt meg flat, og bedt om tilgivelse, sier Jan Petter Sissener

Jan Petter Sissener - Foto: Finansavisen
Politikk

Meglernestor Jan Petter Sissener mener Kjell Inge Røkke må være ydmyk når han møter pressen klokken 14.- Jeg ville lagt meg flat, og bedt om tilgivelse. I min verden er det egentlig ubegripelig at han ikke har gjort det for lenge siden. Men jeg tviler dessverre på at han ber om unnskyldning for noe, sier Sissener til E24.Les også: Sissener: Slik kan du doble pengene dine - Minoritetsaksjonærene i både Aker Solutions og Aker Holding er åpenbart overkjørt. Røkke har jo handlet med seg selv på begge sider av bordet, sier Sissener.Kjell Inge Røkke møter pressen for å svare på spørsmål rundt det omdiskuterte salget av fem selskaper fra Aker ASA til Aker Solutions AS klokken 14.00 i dag.Seansen følger du LIVE her på HegnarOnline

Nyheter
Børs