Skjøt person i låret - går fri

Spesialenheten for politisaker har henlagt saken mot en politimann fra Telemark som skjøt en person i låret under en væpnet aksjon i Kragerø i juli i fjor.

Helikopter Foto: Scanpix
Politikk

Spesialenheten for politisaker har henlagt saken mot en politimann fra Telemark som skjøt en person i låret under en væpnet aksjon i Kragerø i juli i fjor.- Saken er henlagt som intet straffbart forhold bevist. Etter vår oppfatning har det i denne saken, der det ble truet både med skytevåpen og sabel, ikke vært gal maktanvendelse fra politiets side, sier assisterende sjef i Spesialenheten, Johan Martin Welhaven, til varden.no.Store politistyrker deltok i politiaksjonen mot en enebolig på Helle utenfor Kragerø i fjor, som endte med at en mann i 40-årene ble skutt.Mannen var bevæpnet med revolver og hadde forskanset seg i huset. Han ble skutt i låret da han kom ut av huset med våpenet i hånden.

Nyheter
Politikk