Stoltenberg glad for ny Aker-gjennomgang

Statsminister Jens Stoltenberg (Ap) er glad for den nye gjennomgangen av de omstridte Aker-transaksjonene, men understreker at partene i saken ennå har mye å diskutere.

Fv.: statsminister Jens Stoltenberg, Kjell Inge Røkke og Øyvind Eriksen - Foto: Scanpix
Politikk

Aker Solutions meldte lørdag at de har engasjert en internasjonal investeringsbank til å gå gjennom den mye omtalte aksjehandelen. Selskapet vil ikke opplyse hvilken bank som har fått oppdraget.Statsminister Jens Stoltenberg sa på Arbeiderpartiets landsmøte lørdag at han er glad for at det nå kommer en uavhengig gransking.- Dette er et skritt i riktig retning, sa Stoltenberg, som understreket at partene ennå ikke var enige om hele prosessen, og at en sluttføring gjenstår. Han sammenlignet den varslede gjennomgangen med rollen som et teknisk beregningsutvalg har ved lønnsoppgjør.- En slik vurdering er nyttig å ha, sa statsministeren. (©NTB)

Nyheter
Børs