- Tabbe å skjelle ut Røkke

Strategien om verbal utskjelling av Kjell Inge Røkke får strykkarakter av Ap.

Kjell Inge Røkke og næringsminister Sylvia Brustad - Foto: Scanpix
Politikk

Det har vært en meget personlig tone på kritikken mot Kjell Inge Røkke. Det som har blitt beskrevet som en "forbannet" strategi, med verbal utskjelling av investoren, får nå strykkarakter internt i Regjeringen og Ap.- Det var en helt klar tabbe at regjeringen valgte å gå så knallhardt ut mot Kjell Inge Røkke, sier en kilde til Dagens Næringsliv.Den kanskje mest høylytte kritkken har vært fra Næringsminister Sylvia Brustad, som gjentatte ganger har krevd nullstilling eller ny behandling på generalforsamling av Røkkes omstridte transaksjoner.- Det er naivt å tro at det vil skremme Røkke. Det bragte mer prestisje inn i saken og bidro trolig til at saken ble vanskeligere å løse, sier en annen kilde til avisen.

Nyheter
Næringsliv