Vinn penger og nyt sommervarme

Bookmakeren Ladbrokes har tror på at juni vil levere mengder av solskinn til vinterbleike nordmenn.

Publisert 8. april 2009 kl. 04.51
Oppdatert 15. des. 2013 klokken 16.10
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 133 ord
Foto: iStockPhoto
En god vinter er ofte etterfulgt av en bra sommer og Bookmakeren Ladbrokes har tror på at juni vil levere mengder av solskinn til vinterbleike nordmenn. Oddssetterne tror Huk i Oslo kan vise til en badetemperatur på over 20 grader den 23. juni i 2009, og tilbyr en odds på 1.83.Dersom bookmakeren spår riktig kan vi venter oss en St. Hans aften med bål og bading i sommervarmtvann på Huk. Det sammen gjelder for Kalvøya i Bærum."Gjennomsnittstemperaturen på badesteder i Oslo har ofte ligget under 20 grader i juni. Men i år har vi tro på en kanon sommer med varme temperaturer i både luft og vann. Nå som det meldes vått og trist vær i påsken trenger vi noen solskinnsdager og se frem til, " sier Per Scavenius, Myndighetskontakt for Ladbrokes Norge.