Presidenten i det britiske Underhuset, Michael Martin, går av som følge av skandalen rundt frynsegoder til de folkevalgte, melder britiske medier.Martin vil kunngjøre sin avgang tirsdag ettermiddag, melder BBC, Skotsk fjernsyn og avisen The Sun.Statsminister Gordon Brown har også varslet pressekonferanse tirsdag ettermiddag, men det er ikke bekreftet at Martins avgang er tema.Dersom meldingene om Martins avgang stemmer, blir han i så fall den første lederen i Underhuset som blir tvunget til å gå av siden 1695.Martin har måttet tåle krass kritikk fra alle hold den siste tiden for sin manglende vilje og evne til å rydde opp i skandalene rundt frynsegoder til de folkevalgte.Britiske medier har de siste dagene fråtset i avsløringene rundt det grove misbruket av frynsegoder blant britiske folkevalgte, som har utgiftsført alt fra svømmebasseng til tennisbaner, lysekroner og fjerning av hestemøkk