Det viser en gjennomgang Aftenposten har gjort av de 61 representantforslagene Frp har lagt fram siden partiets forrige landsmøte for ett år siden.I mer enn 85 prosent av forslagene oppnådde ikke Frp støtte fra noe annet parti på Stortinget. Ett av fem Frp-forslag kom ikke engang opp til votering, fordi de i praksis ikke var noe annet enn spørsmål og redegjørelser.Frp-leder Siv Jensen mener likevel at Frp har gode resultater å vise til overfor velgerne.- Det har vært et viktig mål å utvikle bredden i stortingsgruppens synlighet, og dette har gitt gode og synlige resultater, sier Jensen.Nestleder Per Sandberg sier han håper forslagene har satt i gang tankevirksomhet både hos de andre partiene og i embetsverket. Han peker på at Frp tidligere har vært alene om en rekke saker som siden er blitt gjennomført, blant annet Nav-reformen, oppheving av NRK-monopolet og konkurranse i telesektoren. (©NTB)