- Vi ber spesielt Frp som starter landsmøtet sitt til helgen om å vise ansvar. Det er selvsagt lov å snakke om integrering, men uten å stigmatisere enkelte grupper i samfunnet, sier Norsk Innvandrerforums leder Athar Ali i en pressemelding.Forumet skal fredag ettermiddag arrangere en markering mot muslimhets på Grønland i Oslo.- Det blir stadig vanskeligere å være annerledes og bli akseptert som en likeverdig borger av samfunnet. Den konstante trakassering av muslimer hindrer integrering og gjør det vanskelig for norske muslimer å være en del av det norske samfunnet, sier Ali.Han mener det er grunn til bekymring når unge muslimer født og oppvokst i Norge føler seg fremmede i sitt eget land.- Norge er et flerkulturelt og multireligiøst samfunn. Vi anerkjenner enhvers rett til å utøve sin religion privat og offentlig. Vi aksepterer ikke at enkelte i vårt samfunn blir stigmatisert og mobbet på grunn av sin religion, sier Ali. (©NTB)