Skal det være 2000 hundesokker?

Hele 2250 hundesokker, flere hundre kopper i tre, et panser til en Saab og en herrevest er blant godsakene som Tollvesenet i Trondheim selger ut på auksjon i neste uke.

Publisert 15. mai 2009 kl. 10.09
Oppdatert 15. des. 2013 klokken 17.07
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 145 ord
Auksjonarius i aksjon - Foto: Scanpix

Eventuelle håpefulle som tror de kan sikre seg en kasse vin eller to til en billig pris, må nok dessverre belage seg på at det ikke er tilfelle. Kun beslaglagte varer som er lovlige å selge i Norge blir lagt ut på auksjon.Men for den som er på jakt etter skutere, fiskeutstyr, boremaskiner eller teltstenger kan det nok hende at Tollvesenets auksjon i Trondheim på tirsdag kan by på et kupp.Blant varene som legges ut til auksjon finner vi også flere fiskesneller, fiskestenger og øvrig fiskeutstyr, ryggsekker, fiskevester og termobukser, påhengsmotorer, skutere og en motorsykkel.Er du nevenyttig og liker å pusle i din egen lille «snikkarbu» kan du legge inn bud på både boremaskiner, skrujern, hammere, sager og høvler. Et panser til en Saab, en lykt til en Volvo og et skuterbelte til en Arctic Cat er også blant auksjonsobjektene.Auksjonen finner sted på tirsdag. (©NTB)