Værutsikter for perioden lørdag 23. mai 2009 til og med onsdag 27. mai 2009.Utsikter for lørdag 23. mai:
ØstafjellsFjellet i Sør-NorgeVestlandet sør for StadMøre og Romsdal og TrøndelagNordlandTromsFinnmarkSpitsbergenØstafjellsFjellet i Sør-NorgeVestlandet og TrøndelagNord-NorgeSpitsbergenSkagerrakSørlige NordsjøenNordlige NordsjøenBankene utenfor Møre og Romsdal og TrøndelagBankene utenfor Nordland og Troms, samt TromsøflaketBankene utenfor FinnmarkVidere utsikter for de nære havområder for søndag 24. mai - onsdag 27. mai:SkagerrakSørlige Nordsjøen, Nordlige Nordsjøen, Bankene utenfor Møre og Romsdal, Bankene utenfor Trøndelag og Bankene utenfor NordlandBankene utenfor Troms og Finnmark, samt Tromsøflaket
Nordvestlig bris, frisk bris på kysten, fra om ettermiddagen skiftende bris. I Agder og Telemark stort sett opphold og perioder med sol. På Østlandet litt regn først på dagen, særlig i østlige områder. Fra om ettermiddagen stort sett opphold og perioder med sol. Litt stigende temperatur.Nordvestlig bris, fra om ettermiddagen skiftende bris. Enkelte regnbyger, vesentlig i vestlige og nordvestlige områder, snø i høyfjellet. Perioder med sol. Litt stigende temperatur.Nordvestlig bris, fra om ettermiddagen skiftende bris. Perioder med litt sol, men også enkelte regnbyger, vesentlig om ettermiddagen. Litt stigende temperatur,Bris omkring nord, fra utpå kvelden skiftende bris. Enkelte regnbyger, fra utpå kvelden forbigående oppholdsvær. Litt kjøligere.Bris omkring nord, for det meste frisk bris på kysten. Noe sol, men også enkelte regnbyger, vesentlig om ettermiddagen. Litt lavere temperatur.Bris omkring nordvest. Stort sett oppholdsvær. Litt lavere temperatur.Skiftende bris, på kysten overveiende bris mellom nordøst og øst. Stort sett oppholdsvær. Forbigående litt stigende temperatur.Skiftende bris. For det meste skyet stort sett oppholdsvær. Uendret eller litt lavere temperaturVidere utsikter for søndag 24. mai - onsdag 27. mai:Overveiende bris omkring vest. Perioder med enkelte regnbyger, ellers opphold og en del sol. Litt høyere temperatur.Overveiende bris omkring vest. I vestlige områder regnbyger, snø i høyfjellet. I østlige strøk enkelte byger, men også perioder med sol. Uendret eller litt lavere temperatur.Sørvestlig bris, av og til kuling omkring Stad. Regnbyger. Litt lavere temperatur.Sørvestlig bris, nord for Vestfjorden overveiende bris mellom øst og nordøst. Regnbyger, flest byger i Nordland og i Troms. Etter hvert lengre perioder med opphold og noe sol i Finnmark. Litt lavere temperatur.Overveiende nordvestlig bris. Oppholdsvær. Forbigående litt lavere temperatur.Utsikter for de nære havområder for lørdag 23. mai:Nordvestlig frisk bris, liten kuling i den vestlige delen. Fra utpå ettermiddagen minkende til vestlig bris. Oppholdsvær.Nordvestlig frisk bris, liten kuling i den sørlige delen. Fra om ettermiddagen skiftende bris. Oppholdsvær. Utover kvelden økende sørlig bris. Etter hvert mulighet for litt regn i nord.Først på dagen nordlig bris, senere bris fra skiftende retning. Oppholdsvær. Fra sent på ettermiddagen økende sørlig bris. Etter hvert litt regn.Først på dagen bris omkring nord, senere skiftende bris. Stort sett oppholdsvær.Bris omkring nord, periodevis frisk bris. Stort sett oppholdsvær.Bris mellom nordøst og sørøst, periodevis frisk. Stort sett oppholdsvær.Overveiende frisk bris omkring vest. Perioder med enkelte regnbyger, ellers oppholdsvær.Overveiende bris omkring vest, av og til kuling. Regnbyger.Bris mellom nordøst og øst. Av og til enkelte regnbyger, ellers opphold.