Flere av de 25 unge mennene som Politiets sikkerhetstjeneste (PST) har aksjonert mot, skal ha hatt jevnlig kontakt i en moské på Grønland i Oslo.Åttebarnsfaren mener PST sprer falske rykter og reagerer kraftig på medienes dekning av de angivelige mistankene mot ham.- At jeg er eller har vært en trussel mot Norges sikkerhet, kan ingen bevise fordi det er en blank løgn. Jeg har aldri oppfordret til jihad fordi vi har helt andre utfordringer her i Norge. Vi har bare snakket om hvordan de unge kan integreres i det norske samfunnet, ta til seg det beste fra begge kulturer og forkaste det dårligere, sier han til TV 2.Mannen, som til daglig jobber som bussjåfør i Drammensområdet, mistenkes for å ha reist til Pakistan for å støtte terrororganisasjoner.- Min mor og min øvrige familie bor i Pakistan. Derfor reiser jeg dit ofte, sier han.49-åringen var helseminister i Taliban-regimet i Afghanistan mellom 1996 og 2001. Norske myndigheter skal den siste tiden ha jobbet for å få kastet mannen ut av Norge. En av årsakene er at han er dømt for vold mot en mindreårig datter. Den tidligere Taliban-ministeren kom til Norge som kvoteflyktning etter Talibans fall. (©NTB)