Au da, Berlusconi

Han kalte toppløsfesten "uskyldig". Det ser ikke så uskyldig ut. Se bildene her.

Silvio Berlusconi - Foto: CC
Politikk

Italias statsminister Silvio Berlusconi er i hardt vær om dagen. Først nektet han meget høylytt for å ha opptrådt upassende overfor en 18 år gammel fotomodell, så ble det kjent at han hadde arrangert "toppløsfest" for 18-åringer.Den 72 år gamle multimilliardæren og Italias statsminister kalte hele toppløs-arrangementet uskyldig.Den spanske avisen El Pais har fått tak i bilder fra Berlusconis nyttårsfest i villaen på Sardinia, og de kan du se på deres nettsider her. (HegnarOnline er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider).Berlusconi selv dukker opp naken og morgenfrisk på bildene, og det hele virker veldig lite uskyldig.Det er ikke sikkert at den nakne mannen faktisk er Berlusconi selv, ifølge avisen.

Nyheter
Politikk