Avviser funn av vrakdeler

Fransk minister gjør det klart at ingen av letemannskapene i Atlanterhavet har funnet rester av det savnede Air France-flyet.

Foto: Air France
Politikk

Besetningen på et brasiliansk fly skal ha fortalt at de har sett noe på havoverflaten som kan ha vært vrakdeler. Men Frankrikes energi- og miljøminister Jean-Louis Borloo sier at ingen av letemannskapene rapporterer om noe lignende.- Ingen av enhetene som leter i området der Air France-flyet antas å ha forsvunnet, bekrefter at de har sett noen «lysende punkter» på havoverflaten, sier Borloo til radiostasjonen RTL, ifølge den franske avisa Le Monde.Det tyske nyhetsbyrået DPA meldte tirsdag at et fransk lasteskip har sett vrakrester utenfor kysten av Senegal, med henvisning til opplysninger i brasilianske medier. Men ingen andre medier melder det samme, og DPA oppfordret senere sine kunder om ikke å videreformidle opplysningene om vrakdelene før saken er sjekket nærmere. (©NTB)

Nyheter
Næringsliv