Bin Laden med ny video

- Enten lever vi under islams lys, eller vi dør med verdighet, sier al-Qaida-lederen.

Osama bin Laden - Foto: Scanpix
Politikk

Osama bin Laden ber muslimer fortsette kampen mot de vantro i egne land og sier at de vil miste sin tro hvis de samarbeider med kristne og jøder.Han ber også muslimer om å forberede seg på en langvarig krig med verdens hedninger og deres representanter.- Enten lever vi under islams lys, eller vi dør med verdighet, sier al-Qaida-lederen.Uttalelsene ble offentliggjort samme dag som USAs president Barack Obama holdt en tale til verdens muslimer i Kairo.Deler av opptaket med det som angivelig er bin Laden, ble publisert av den arabiske TV-kanalen Al Jazeera onsdag. Hele lydopptaket varer i 25 minutter og ble i sin helhet lagt ut på et islamistisk nettsted torsdag. (©NTB)

Nyheter
Politikk