Bin Laden: Obama har sådd hat

USAs president Barack Obama har sådd hat i den muslimske verden, heter det i et nytt opptak som skal være av Osama bin Laden.

Barack Obama - Foto: Scanpix
Politikk

TV-stasjonen Al Jazeera opplyste onsdag, rett etter at Obama begynte sitt statsbesøk i Saudi-Arabia, at de hadde mottatt opptaket.- Obama og regjeringen hans har sådd frø som vil vokse til hat og hevn mot Amerika, heter det i opptaket.Videre beskyldes Obama for å fortsette politikken til sin forgjenger George W. Bush. I tillegg advares vanlige amerikanere om at de må være forberedt på konsekvensene av USAs politikk.Også bin Ladens nestkommanderende i terrornettverket al-Qaida, Ayman al-Zawahiri, fordømmer den amerikanske presidenten.Han anklaget tirsdag den amerikanske presidenten for å stå bak det han kalte en blodig offensiv mot muslimer i Swat-dalen nordvest i Pakistan. Anklagen ble satt fram på en islamistisk nettside som er kjent for å ha forbindelser til al-Qaida.- Obamas blodige budskap er blitt hørt og høres fortsatt av muslimene. Innholdet lar seg ikke skjule av PR-kampanjer eller farseaktige besøk eller elegante ord, sa Zawahiri i en tale som ble fanget opp av den amerikanske etterretningsgruppen Site. (©NTB)

Nyheter
Politikk