Bush sr. feiret bursdag i fritt fall

I fritt fall over delstaten Maine, feiret George H.W. Bush 85-årsdagen med fallskjermhopping fredag.

Illustrasjon: Foto: Adrian Nicholas - mil.no
Politikk

Bush landet like ved en kirke i Kennebunkport, der familien har et sommerhus. Alle Bushs barn, inkludert USAs forrige president George W. Bush, var til stede da han landet.På bursdagen mottok den tidligere presidenten et gratulasjonstelegram fra Russlands statsminister Vladimir Putin. I telegrammet forteller Putin hvor mye han har satt pris på møtene med Bush senior.Putin husker spesielt godt møtet de hadde i Main i 2007, da både han og George W. Bush var sittende presidenter. Putin takker også Bush sr. for å ha vist interesse for Russlands historie og kultur og ønsker ham god helse og lykke for ham og hele hans «store og vennlige familie».George H.W. Bush var USAs president fra 1989 til 1993. (©NTB)

Nyheter
Politikk