Det er ventet store problemer på E6

E6 er stengt etter ras i Akershus.

Foto: Scanpix
Politikk

E6 i Akershus ble stengt etter at store steiner raste ut i veien ved Nebbenes i Eidsvoll fredag ettermiddag. Det er ventet store trafikkproblemer i området.Midt i fredagsutfarten måtte politiet og Vegvesenet sperre E6 i begge retninger ved Nebbenes, melder Romerikes Blads nettutgave.- Det har rast stein ut i veien. Først kom det litt, så kom det mer. Veien er helt stengt til Vegvesenet får inspisert fjellet og vurdert videre tiltak, opplyser operasjonsleder Geir Eriksen i Romerike politidistrikt til NTB.En bilist meldte fra om at det falt stein ned i veien. Den første politipatruljen på stedet hørte urovekkende lyder fra fjellet da de ankom. Da ble det besluttet å stenge veien i begge retninger. Operasjonslederen regner med at E6 vil være sperret i lang tid.Vegvesenet har skiltet omkjøring gjennom Råholt. Politiet ber folk være forberedt på køer og sakte kjøring. (©NTB)

Nyheter
Politikk