Dette brenner Celina Midelfart og Bjørn Kjos for

De profilerte næringslivslederne Celina Midelfart og Bjørn Kjos brenner for UNICEFs arbeid for at næringsliv ikke skal utnytte barn i u-land. Derfor ønsker de å bidra aktivt.

Celina Midelfart - Foto: Scanpix
Politikk

De nølte ikke med å takke ja da de ble bedt om å lede en UNICEF-konferanse i Oslo med tema næringslivets samfunnsansvar i kampen for etisk virksomhet og bekjempelse av barnearbeid i utviklingsland.UNICEF-konferansen ble avviklet fredag i anledning Verdensdagen mot barnearbeid, og samlet et stort antall av landets næringslivsledere.- Næringslivet spiller en viktig rolle for at UNICEF skal kunne oppnå resultater til beste for verdens barn. Jeg opplever at UNICEF gjør en veldig viktig jobb i å skape allianser mellom samfunn og næringsliv. Jeg tror at Bjørn (Kjos) og jeg kan bidra til å belyse et veldig viktig tema, og kanskje skape et engasjement og en bevissthet om dette viktige samfunnsansvaret, sier Celina Midelfart, kjent som Norges kosmetikkdronning, til NTB.

Nyheter
Næringsliv