Disse går som følge av krisen i Storbritannia

Her er listen:

Politikk

  • Michael Martin, president i Underhuset: Kritisert for sin manglende vilje og evne til å rydde opp. Fratrer 21. juni.Michael Martin, president i Underhuset: Kritisert for sin manglende vilje og evne til å rydde opp. Fratrer 21. juni.
  • Shahid Malik, statssekretær i justisdepartementet: Har trukket seg midlertidig inntil anklagene om snusk mot ham er blitt gransket.Shahid Malik, statssekretær i justisdepartementet: Har trukket seg midlertidig inntil anklagene om snusk mot ham er blitt gransket.
  • Jacqui Smith, innenriksminister: Etter å ha bedt om å få dekket private utgifter med offentlige midler.Jacqui Smith, innenriksminister: Etter å ha bedt om å få dekket private utgifter med offentlige midler.
  • Hazel Blears, kommunalminister: Kritisert for det samme.Hazel Blears, kommunalminister: Kritisert for det samme.
  • James Purnell, arbeids- og pensjonsminister: Ikke involvert i skandalene. Oppfordrer statsminister Gordon Brown til å trekke seg.James Purnell, arbeids- og pensjonsminister: Ikke involvert i skandalene. Oppfordrer statsminister Gordon Brown til å trekke seg.
  • Beverley Hughes, utdanningsminister: Har gjort det klart at hun vil gå av.Beverley Hughes, utdanningsminister: Har gjort det klart at hun vil gå av.
  • Fem vanlige parlamentsmedlemmer fra Labour og sju konservative, som alle har blitt truket inn i skandalen, har gjort det klart at de ikke vil søke gjenvalg. (©NTB)Fem vanlige parlamentsmedlemmer fra Labour og sju konservative, som alle har blitt truket inn i skandalen, har gjort det klart at de ikke vil søke gjenvalg. (©NTB)

Nyheter
Politikk