- En villedende og oversolgt bløff!

Hun har fått mye oppmerksomhet i det siste, men er egentlig en oversolgt bløff, mener fem professorer om "The Missing Link", Ida.

Illustrasjonsfoto: iStockphoto
Politikk

- Ida er en oversolgt bløff. Det mener fem professorer i biologi - fra universitetene i Oslo, Bergen, Trondheim og Tromsø, som nå går hardt ut mot forsker Jørn Hurum og hans Ida-fossil.Fossilet har fått stor oppmerksomhet den siste tiden, men de fem professorene har ikke latt seg imponere nevneverdig.- Lanseringen av "Ida" gir grunn til å til å spørre om det er nødvendig å overdrive for at forskning skal få gjennomslag i media, skriver professorene på debattsiden til onsdagens Aftenposten.De mener at man overhodet ikke har behov for noe "Missing Link"- Å omtale Ida som «missing link», slik Hurum har gjort, er villedende, skriver professorene.

Nyheter
Politikk