Erna Solberg gikk på en aksjeblunder

Høyres stortingsgruppe tapte fire millioner kroner på aksjer og obligasjoner i 2008. FRP og AP har pengene i banken.

Erna Solberg - Foto: Scanpix
Politikk

I følge VG tapte Høyres stortingsgruppe, som ledes av Erna Solberg, fire millioner kroner på aksjerfond, hedgefond obligasjoner og eiendomsandeler i 2008. Det kom på toppen av et driftsunderskudd på 6 millioner kroner.Hvem som forvalter Høyres 20 millioner i ulike fond vil Høyres sekretariatsleder på Stortinget Lars Øy ikke avsløre, men sier til avisen at det ikke er Erna Solberg. Det er profesjonelle.Han sier også at siden de ikke har solgt noe er de i ferd med å ta igjen mye av det tapte.VG opplyser forøvrig at FRPs stortingsgruppe har alle sine penger i banken, 31 millioner kroner, og at det ga 1,8 millioner kroner i renten i 2008. Det samme har APs storingsgruppe gjort med sine 32 millioner kroner i kontanter.

Nyheter
Børs