Fasterente på lånet? Nå er det siste frist!

Vurderer du å gå over til fastrente på lånet ditt? Da bør du bruke tiden din godt. Ekspert mener nå det er siste frist!

Sentralbanksjef Svein Gjedrem og boligeiere - Foto: Scanpix/iStockphoto
Politikk

I morgen klokken 14 kommer foreløpig siste rentedom fra Norges Bank og Svein Gjedrem.Uansett om det skulle bli kutt eller ikke kan det nå være siste frist for deg som lurer på om du skal gå over til fastrente.I morgen kan de beste tilbudene når det gjelder dette allerede være en saga blott.- Norges Bank har signalisert lavere rente i høst, men slik det ser ut nå så tror ikke markedet på dette, sier professor i samfunnsøkonomi Erling Steigum til Dagbladet tirsdag.Han mener de som har tatt opp nye lån de siste månedene har blant dem som med fordel kan gå for fastrente nå.

Nyheter
Personlig økonomi