Finanskrise - også for terroristene

Al-Qaidas toppleder i Afghanistan innrømmer pengemangel og oppfordrer muslimer til å støtte opprøret mot de utenlandske styrkene økonomisk.

Foto: Scanpix
Politikk

Al-Qaidas toppleder i Afghanistan innrømmer pengemangel og oppfordrer muslimer til å støtte opprøret mot de utenlandske styrkene økonomisk.Al-Qaida-lederen Mustafa Abu al-Yazeed sier i et lydklipp at opprørerne i Afghanistan mangler midler, og at mange blir hindret i å kjempe på grunn av for dårlig utstyr.I lydklippet henvender Abu al-Yazeed seg først og fremst til tyrkiske muslimer.- Vi her i Afghanistan trenger penger. Årsaken til at vi for tiden er svake er mangel på utstyr, sier al-Qaida-lederen.Lydklippets autentisitet kunne ikke bekreftes onsdag, men klippet ble postet på en internettside som ofte benyttes av al-Qaida.

Nyheter
Politikk