Fleischer med kronerulling for Frp

Et knippe kjente finansprofiler ble mandag oppfordret til å støtte Frp. Initiativtager var blant andre Jan Eiler Fleischer.

Jan Eiler Fleischer - Foto: Finansavisen
Politikk

Jan Eiler Fleischer og Ole Jacob Figenbaum planlegger å sende 10.000 kroner hver til Frp for å gjøre sitt for å få et regjeringsskifte til høsten, går det frem av en e-post Fleischer sendte mandag 8. juni.Fleischer sendte e-posten til bilforhandler Egil Stenshagen og oppfordret han til å være med på kronerullingen.Du er så flink til å dra igang slike støtteaksjoner, så kanskje du kunne tenkte deg å benytte vårt initiativ til å starte en ny, skriver Fleischer.Stenshagen (bildet) tok oppfordringen på strak arm. Et antall kjente finansprofiler i Norge stod på mailinglisten da han sendte ut følgende mail, tirsdag 9. juni:Jeg antar at flesteparten av dere vil foretrekke en ny, borgerlig regjering etter høstens valg. I den anledning vidresender jeg " kronerullingen" til Frp fra Jan Eiler Fleischer og Ole Jacob Figenbaum (..). Deres oppfordring er minimum kroner 10.000. Jeg er med.I tillegg oppfordret bilforhandleren til å videresende budskapet til flere.- Jeg har bidratt med å spre budskapet videre til noen av mine kontakter. Jeg regner med at de igjen har "rullet" budskapet videre. Det er ikke til å stikke under en stol at jeg vil supporte en borgelig regjering - dominert av Frp og Høyre, sier Stenshagen til HegnarOnline.Han påpeker at han selv ikke var initiativtager til kronerullingen.- Det var Fleischer, sier Stenshagen.Etter flere forsøk, onsdag og torsdag, har det ikke lyktes HegnarOnline å få kontakt med Fleischer.

Nyheter
Næringsliv